Elisa Viihteen siirto, osa 4

Tämä postaus on jatkoa edellisille Viihteen muuttoon liittyville kirjoituksilleni. Huomasin, että Oma Elisa -tietojenhallinnassa minulla näyttää edelleen olevan kaksi Elisa Viihdettä käytössä. Kun tiedoista ei vanhaa ollut tänäänkään poistunut, ajattelin varmuuden vuoksi soittaa Elisalle ja kysyä asiasta.

Asiakaspalvelussa minulle kerrottiin, ettei edellistä sopimusta todellakaan oltu irtisanottu, syystä tuntemattomasta. Tämän puhelun aikana asia saatiin hoidettua, ja selvisi lisäksi, että Elisa on jo yhden laskun ehtinyt vanhasta liittymästä lähettää. Kuitenkaan laskua ei kuulemma tarvitse maksaa, jos sellainen jostain syystä postiluukkuun¹ kolahtaa.

Vähän jää kyllä mietityttämään, että kuinka moni samassa tilanteessa oleva kärsii saman kohtalon ja ehkä vielä maksaa kahdesta Viihteestä. Samoin mietityttämään – heti puhelun jälkeen – jäi se, aikooko Elisa pakottaa minut kahden vuoden sopimukseen uudesta kytkentäpäivästä lukien.

Huomasin suureksi huvituksekseni, että Elisa Viihteellä on myös oma IRC-kanava IRCNetissä.

1) Jos totta puhutaan, tässä asunnossa eivät postit kolahda postiluukusta vaikka sellainen onkin. Ilmeisesti Itelloonin hommaa helpottaakseen taloyhtiössä on myös postilaatikot nätissä rivissä rappukäytävässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.