RS Components -Raspi tilattu ja maksettu

RS Com­po­nents pääs­ti vii­mein ti­laa­maan Rasp­berry Pi:n. Hin­taa sil­le tu­li lä­hes 40 eu­roa.
Kuva: Kuva­kaap­paus RS Com­po­nent­sin ti­laus­si­vus­tos­ta

Kuten niin monet muutkin, myös minä odottelen edelleen sitä, että pääsisin hipeltämään ultraedullista Raspberry Pi -tietokonetta. Kirjoitin viime kuun lopulla, että Farnell kertoi toimitusajaksi kesäkuun ensimmäisen täyden viikon. Tähän asiaan ei ole mitään päivityksiä siltä suunnalta kuulunut. Sen sijaan RS Components yllätti kertomalla eilen sähköpostilla, että voin vihdoin tilata Raspberry Pin.


Tilaus kävi sutjakkaasti, ja maksu tapahtui PayPalilla. Myös erilaiset Visa- ja Mastercard-kortit olisivat kelvanneet. Veroton hinta laitteelle oli 27,40 euroa, jonka päälle tulevat verot (5,48 €) ja toimituskulut (6,28 €) tekivät lopulliseksi hinnaksi 39,16 euroa. Tämä on hieman enemmän kuin aiemmin laskemani 38,30 €, mutta heitto selittyy punnan ja euron välisillä kurssimuutoksilla.

Toimitusaikaan liittyen tilausvahvistus kertoi, että ”Despatch expected within 3 week(s)”, eli tämän yksilön saanen käsiini samoihin aikoihin kuin Farnellin toimittamankin. Lupailivatpa vieläpä seurantakoodinkin lähettää, kunhan paketti lähtee liikkeelle, ja onkin mielenkiintoista seurata, mikä firma tuon pienen paketin kuljettaa ja kuinka nopeasti.

Onneksi kesäkuuhun ei ole enää montaakaan päivää.

1 thought on “RS Components -Raspi tilattu ja maksettu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.