Raspberry Pi kouraan kesäkuun alussa

Jos Far­nell pys­tyy pi­tä­mään kiin­ni ai­ka­tau­lus­taan, pi­täi­si ke­sä­kuun alus­sa Rasp­berry Pin ol­la hyp­py­sis­sä­ni.

Kuva: Rasp­berry Pi -logo/ Rasp­berry Pi Founda­tion

Farnell on ollut pitkään hiljaa Raspberry Pi -laitteen toimitukseen liittyen: edellinen sähköpostiin kolahtanut väliaikatiedote saapui tasan kuukausi sitten. Kuitenkin kyseinen firma kertoi sähköpostitse perjantaina, että laitteen voisi olettaa saapuvan viikolla 23:

Dear customer,
Having successfully passed its CE compliance testing, we can now confirm that your Raspberry Pi will be delivered in the week commencing04/06/2012.

Hyviä uutisia siis, vaikkakin alun perin Farnell lupaili toimituksen tapahtuvan toukokuussa. Sen sijaan RS Componentsista ei ole kuulunut oikeastaan mitään.

Myöskin on hieman epäselvää, milloin ja miten Farnell aikoo laitteen veloittaa: toistaiseksi ennakkotilauksessa käyttämääni Visa Electron -tiliä ei ole veloitettu. Toivon, että Farnell tuo tähän asiaan lisäselvyyttä piakkoin.

Kun Raspberry Pi sitten kesäkuussa saapuu, sen olisi tarkoitus toimia mediakeskuksen ytimenä: virtalähde, muistikortti, FullHD-näyttö, kaiuttimet ja kaukosäädin odottavat jo valmiina. Sen sijaan Raspbmc ei vielä aivan asennuskunnossa ole, joten olettaa saattaa että kesäkuun alussa meininki on siltä osin hieman karua purkkaviritystä esimerkiksi Debianin päällä.

Joka tapauksessa on mukava tietää, että asiat menevät eteenpäin. Toivottavasti Farnell pystyy pitämään kiinni tästä aikataulusta, eikä lisäviivästyksiä aiheudu. On kuitenkin odotettavissa, että kesäkuisia Raspberry Pi -blogipostauksia ei voi estää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.