Elisa Viihteen siirto, osa 3

Edellisissä postauksissani olen kertonut, kuinka helppoa ja mukavaa Elisa Viihteen siirtäminen on. Tämä kirjoitus tuo vähän tilannepäivitystä ja vastaa edellisen kirjoitukseni kysymykseen:

koska ja minne uudet pelit ja vehkeet saan

Saapumisilmoituksen mukaan paketti on saapunut aikaa sitten Jyväskylään, tulevaan ”lähipostiini”, joka on ilmeisesti jonkin kaupan yhteydessä toimiva luukku, josta paketteja voi hakea. En oikeastaan edes odottanut, että Elisa tai Itella hoitaisivat asiaa niinkuin olisi ehkä ollut aiheellista olettaa, eli että paketti – tai edes saapumisilmoitus – olisi tullut siihen osoitteeseen joka minulla nyt on voimassa.

Ja kyllä, sekä Itellan että Elisan pitäisi olla erittäin tietoisia siitä, että asun tässä tasan tarkkaan siihen asti kunnes muutan – eli 6.9. saakka. Tästä on molemmille annettu tiedot: Postille osoitteenmuutoslomakkeen kautta, Elisalle siirron yhteydessä sekä osoitteenmuutoksen yhteydessä automaattisesti.

Onneksi sain seurantakoodin puhelimeeni, koska muuten olisi tuskin mitään tapaa hakea pakettia mistään postista. Nytkin minun on itse käytävä se hakemassa, koska omakätinen valtakirja ei kuulemma käy. Tiedustelen vielä Itellalta, miksei. En tiedä, onko saapumisilmoitusta edes lähetetty mihinkään, mutta jos on, niin todennäköisesti väärään osoitteeseen.

Mieleeni putkahti vielä sellainenkin, että luultavasti – kokemusten perusteella – Elisa aloittaa tuosta 1.9.:stä (joka siis on kytkentäpäivä) uuden 24 kuukauden sopimuskauden. En oikeastaan edes ihmettelisi, jos tätä nykyistä ei silloin edes katkaistaisi, vaan saisin laskun kahdesta Viihteestä. Odottelen innolla kuinka asiat etenevät.

1 thought on “Elisa Viihteen siirto, osa 3”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.