Puolen vuoden hiljaiselon jälkeen

Edellisestä viestistäni KRP:lle on reilut puoli vuotta (kirjeenvaihtoani KRP:n kanssa löytyy ”krp”-avainsanalla tästä blogista), eikä estosivulle ole vieläkään tehty mitään, joten ajattelinpa kirjoittaa heille uudelleen (viestistä on karsittu turhia osia):

Hei. Olin yhteydessä teihin noin puoli vuotta sitten mm. estosivun ulkoasuun ja tekniseen toteutukseen liittyen. Tällöin ilmaisitte, että sivun kehitystyö on yhä kesken.

Kuitenkaan tähän hetkeenkään mennessä en ole huomannut minkäänlaista kehitystä estosivulla osoitteessa http://195.197.162.245/ . (–)

Haluan edelleen huomauttaa, että sivun rakenne ei vastaa nykyaikaisia teknisiä vaatimuksia. Se sisältää useita syntaksivirheitä (W3C:n tarkistintyökalun mukaan ”25 Errors, 3 warnings”) ja se on toteutettu käyttäen kehyksiä (frames), joita tulisi välttää kaikissa web-sivuissa. Tämän takia esimerkiksi matalaresoluutioisilla näytöillä sivun tarkastelu on vaikeaa: http://jako.kserver.dy.fi/jako/estosivu_270908.png .

Kuitenkin varsin yksinkertaisesti voidaan toteuttaa sivu, joka on sekä syntaksillisesti oikein että toimii oikein myös matalemmilla resoluutioilla. Esimerkkinä tästä on teille useasti tarjoama oma versioni sivusta http://jako.kserver.dy.fi/jako/xhtml.html jonka edelleen tarjoan teille vapaasti käytettäväksi niinkuin haluatte.

Haluaisinkin tiedustella, että minkälaisella aikataululla estosivulle ollaan todella tekemässä jotain ja minkälaisia muutoksia siihen ollaan tekemässä.

Ovat vastanneet aina, joten on jännää nähdä, minkälainen vastaus tähän saadaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.