Facebook 7 päivässä: Päivä 3

Alkuinnostus alkaa mennä ohi, ja Facebook on pian vain yhteisösivusto muiden joukossa. Kuitenkin jostain syystä se jää lojumaan johonkin välilehteen, jotta väliaikatietojen katsominen olisi nopeaa. Muilla sivustoilla en samanlaista ”riippuvuutta” ole huomannut.

Päivän itkut: Facebook on käännetty vähän miten sattuu. Vaikkakin käännösjälki käänetyiltä osin on siistiä, olisi ehkä fiksumpaa tuoda käännökset kokonaisuuksina. Nyt kun saattaa olla, että samankin osion sisällä on sekä suomea että englantia. Sinäänsä tuo sekakielisyys ei juurikaan itseäni haittaa, mutta pakko valittaa siitäkin nyt.

Pääsinpä tänään etsimään kaveria kaverihaulla, mutta valitettavasti kyseisen henkilön nimi oli hyvin geneerinen ja siksi tuloksia löytyi sivukaupalla. Koitin tarkentaa mm. paikkakunnan ja opiskelupaikan mukaan, mutta sitten Facebook ei löytänyt enää yhtään tulosta. Sinänsä epäloogista, kun henkilö kuitenkin kuului kokeilemiini verkostoihin. Loppujen lopuksi löysin tämän kaverini antamansa sähköpostiosoitteen syöttämällä – turhan hankalaksi meni mielestäni.

Naurahdin Friend Facts -sovelluksen ilmoitukselle {kaverin nimi tähän} vastasi juuri sinua koskevaan kysymykseen ”Onko henkilöllä Riku Eskelinen kivat rinnat?”. Omasta mielestäni rintani ovat ihanat.

1 thought on “Facebook 7 päivässä: Päivä 3”

  1. Oivoi, täällä luen näitä kun pyysit ja naurahdin kahdelle asialle:
    1. jaa ei riippuvuutta syntyny? Musta sun päivittäinen hengailu Naamakirjassa täyttää riippuvuuden kriteerit jo aika hyvin, niin hyvin miten ne ny sulla voi täyttyä 😛
    2. juu, mustakin sun rinnat on ihanat 😀 Toivottavasti ei kasva intissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.