Osallistu TPB-kyselyyn ja -arvontaan

Vas­taa­mal­la ly­hy­een ky­se­lyyn au­tat mi­nua ym­mär­tä­mään TPB-es­ton vai­ku­tuk­sia pa­rem­min. Sa­mal­la voit osal­lis­tua 16 gi­ga­ta­vun muis­ti­ti­kun ar­von­taan.
Kuva: Sandisk

Saamani palautteen perusteella ajattelin päivittää The Pirate Bay -kierto-ohjettani ajan tasalle ensi vuonna. Jotta artikkeli olisi mahdollisimman hyvä, kuulisin mielelläni lukijoideni mietteitä The Pirate Bay -eston vaikutuksista.

Vastaamalla tekemääni lyhyeen kyselyyn autat minua kiinnittämään huomiota lukijoita kiinnostaviin näkökulmiin. Samalla saan arvokasta tietoa siitä, miten TPB:n käyttö lukijoideni keskuudessa on muuttunut. Vastausaikaa on tammikuun loppuun asti.

Ja sitten porkkana: halutessasi voit samalla osallistua arvontaan, jossa  jollekin onnekkaalle lähtee tuliterä Sandiskin 16-gigatavuinen Cruzer Blade -muistitikku (arvo n. 10 euroa). Tikulle voittaja voi sitten ladata TPB:stä tai muualta ihan mitä itse haluaa.

Totuttuun tapaan en harrasta vilunkia tai muuta bullshittiä: osallistujien tiedot eivät päädy puhelinmyyjille tai muuta vastaavaa, ja henkilötiedot poistetaan arvonnan jälkeen. Mitään piilokustannuksia tähän ei myöskään liity: postimaksut sun muut kulungit hoidan minä, koska olen sen verran reilu jätkä. Kyselyn vastaukset ja arvontaan osallistuvien yhteystiedot tallennetaan erikseen, eikä niitä voi yhdistää toisiinsa. Lisätietoja arvonnan säännöissä.

Kyselystä saa kertoa myös kavereille. Mitä useampi vastaa, sitä luotettavampaa tietoa saan. Jos kysely ei toimi (esim. ei kelpuuta jotain vastausta), kerro asiasta kommenteissa niin korjaan asian.

Kyselyyn »

1 thought on “Osallistu TPB-kyselyyn ja -arvontaan”

  1. Tällä hetkellä TPB eston kiertämiseen menee alle 1 sekuntti. Ainakin itsellä Google löytää kiertotien suht vaivattomasti kun kirjoittaa vain piratebay. Ei tarvitse osata mitään kun vaan osaa kirjoittaa 9 kirjainta googleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.