Ei näin, Sonera

Vaikka yleensä elämä Elisan laajakaistan kanssa on yhtä helvettiä, niin tänään voi sentään ilkkua soneralaisille koko rahan edestä. Tietokone-lehti uutisoi sitä, että sopimusristiriidan takia Soneran ja erään yhdysvaltalaisen operaattorin välinen tietoliikenne on katkaistu, mikä estää joillekin jenkeissä oleville sivuille (kuten Afterdawn) pääsyn.

Ihan vähän aikaa sitten Sonera ilmoitti myös että laajakaista-asiakkaat saavat jatkossa maksaa paperilaskustaan ja asiakaspalveluun soittelemisesta. Nyt ilmeisesti ollaan lanseeraamassa Soneran laajakaistaan palvelua, jolla saa surffata selaimella netissä! Maksu on 5 €/ sivusto/ vuorokausi, mikä Soneran johdon mukaan on ihan reilu hinta.

ADSL-yhteyshän ei tarkoita sitä, että voisi yhdistää johonkin muuhun kuin Soneran IRC- ja hyvällä tuurilla myös DNS-palvelimiin, vaan kaikki muu on ekstraa mistä pitää maksaa. Näin siis ainakin jos Sonera jatkaa samalla ”asialinjalla” kuin aiemmin tänä vuonna. Ja miksipä ei jatkaisi – bisnes on bisnestä.

PS. Jos et ymmärrä sarkasmia, niin älä lue tätä kirjoitusta. Tai jos luit sen, unohda lukemasi. Tarkoituksena ei ole loukata ketään tai mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.