Tilannepäivitystä (Joomlaa, Yleä ja Giganttia)

Aivan aluksi, muistetaan päivittää ne Joomla!:t, 1.5.10:ssä on XSS-haavoittuvuus, jonka 1.5.11 korjaa.

Yleltä ei ole kuulunut mitään Euroviisu-äänestykseen liittyen, ja jos piakkoin ei ala mitään tapahtumaan, täytynee huomauttaa että odotan edelleen heidän vastaustaan.

Mitä puhelimen tilaukseen taas tulee, ryhdyin eilen ihmettelemään sähköpostitse Gigantin asiakaspalvelulle, onko tilaukseni todella myös rekisteröitynyt (heillä kun on ollut hieman ongelmia sillä saralla). He kertoivat että:

Tilauksenne on rekisteröitynyt, ja tilaamanne puhelin on lähetetty teille tänä aamuna. Saanette sen siis viimeistään huomenna, torstaina.

Mielenkiintoista on, ettei Gigantti ole missään vaiheessa lähettänyt seurantakoodia tuolle paketille. He käyttävät Matkahuoltoa, mutta kyllä silläkin omat seurantakoodinsa on, ja Gigantin sivuilla myös on seurantamahdollisuus. Lisäksi Gigantin ostoehdoissa lukee:

Kun tilaus on käsitelty ja lähtövalmiina keskusvarastoltamme, lähtee siitä asiakkaalle automaattisesti sähköpostiviesti joka pitää sisällään lähetystunnus linkin jonka kautta asiakas pystyy milloin tahansa tarkistamaan lähetyksensä sijainnin.

Laitoin asiasta tiedustelua vielä heille, mutta nähtäväksi jää, ehtivätkö vastata ennen kuin luuri on kädessäni.

Mainitsin viestissäni myös siitä, että heidän sivujensa kautta ei voi tarkkailla tilauksen etenemistä ennen toimitukseen lähtemistä. Esimerkiksi Verkkokauppa.comin sivuilta näkee, onko tuote varastossa odottamassa postitusta, lähetetty vai jotain muuta.

Päivitys 4.6.@1:01: Illemmalla, kuuden jälkeen sain Matkahuollon seurantakoodin sähköpostiini, automaattisena viestinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.